Afspreken

In onze praktijk worden uitsluitend beugelbehandelingen uitgevoerd.

Bij het eerste consult wordt altijd eerst gekeken of een beugel nodig is, of je er wel een zou willen, wanneer je kunt beginnen en welke het meest geschikt zou kunnen zijn met eventuele alternatieven. Indien aan de orde krijg je een voorlopige tariefsopgave mee, met informatie over de kosten van een eventuele behandeling (zie ook prijzen).

Pas na het uitvoeren van een uitgebreid onderzoek en het bespreken van de diverse mogelijkheden wordt in overleg voor een definitief zorgplan (behandelplan) gekozen. Je/u krijgt dit in de vorm van een Informed Consent mee op papier, inclusief een kostenbegroting. Kinderen en volwassenen zijn welkom, wij hanteren geen leeftijdsgrens.

Nieuwe patiënten
Nieuwe
patiënten
Second opinion
Second
opinion

U kunt zich via deze website aanmelden als u een 1e consult afspraak wilt maken! Gebruik hiervoor het inschrijfformulier rechtsboven van deze pagina. Zodra wij het inschrijfformulier met alle gegevens hebben ontvangen, zullen wij u per ommegaande een bevestiging van uw inschrijving per mail sturen (kijk voor de zekerheid ook in uw spambox). Helaas hebben wij op dit moment een wachtlijst van ongeveer 1 jaar en 3 maanden. Wij hopen dat u nog even geduld kunt hebben, voordat de behandeling bij ons kan starten. Als u aan de beurt ben, sturen wij u opnieuw een email met het verzoek ons te bellen voor het maken van een afspraak. Indien u denkt dat de behandeling niet kan wachten, overleg dit dan eerst met uw tandarts en laat dan de tandarts persoonlijk contact met ons opnemen.

Het is mogelijk om bij ons een second opinion te krijgen van een reeds elders gestarte beugelbehandeling. Het is dan echter niet mogelijk om deze behandeling bij ons te voltooien. Ons advies is om voor het verkrijgen van een second opinion contact op te nemen met de afdeling Orthodontie op ACTA (020-598 06 10), bij het speciale spreekuur voor second opinions. Wilt u desondanks de mening van mevrouw Koning, dan kunt u een afspraak hiervoor maken. Neem -indien mogelijk- zoveel mogelijk gegevens mee naar uw/jouw afspraak (gebitsmodellen, röntgenfoto’s etc.) en vermeld duidelijk dat het om een second opinion gaat.

Heeft u nog meer hulp nodig? Wellicht kunt u via deze website meer informatie vinden.